HOUSE V

2018 - Opgeleverd

Merchtem, Belgiƫ

Een ruimtelijk geheel werd gecreƫerd door het werken met niveauverschillen en het spelen met plafondhoogtes. Bij de start van het ontwerp had de bouwheer als enige eis het werken met een zitput in de leefruimte. Het concept van het interieur werd hier verder op gebouwd.

Verschillende splitlevels en niveaus geven een enorme ruimtelijkheid. De ruimtes worden afgewerkt in strakke witte materialen afgewisseld met walnoot- hout accenten. Eenzelfde materialisatie wordt doorgetrokken doorheen de gehele woning.

De trap vertrekt vanuit een massieve sokkel en loopt door met fijne zwevende treden doorheen de vide.

Foto's - Stan Guldemont

Tekengebied-1-3
Tekengebied-2-3
Tekengebied-4-2
Tekengebied-3-3
Tekengebied-5-2
Tekengebied-6-2
Tekengebied-8-1
Tekengebied-7-1