Bureau_thumbnail
4a

OVER ONS

Walravens Weets architecten is een multidisciplinaire ontwerpstudio gevestigd te Merchtem. Opgericht in 2021 door architecten Sofie Walravens en Thomas Weets.

Als bureau streven zij naar een eenvoudige architectuur met respect voor de omgeving, dit met een sterke visie op detaillering en interieur. Een gebouw of ruimte kan immers niet los van het interieur en zijn omgeving gezien worden. 

Minimalisme gecombineerd met een grote aandacht voor licht, zicht, ruimte en context in samenhang met een rijke invloed aan natuurlijke materialen staan centraal in het ontwerpproces.

Het team ziet iedere opdracht als een intensieve samenwerking waarbij maatwerk en dialoog van het grootste belang zijn. Tijdens het ontwerp wordt met de nodige aandacht voor budget gewerkt naar een maximalisatie van het programma.

Walravens Weets architecten is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle residentiële, interieur-  en retailprojecten. Als team bieden zij een één-op-één begeleiding doorheen het gehele bouwproces. 

TEAM

Het team bestaat uit gedreven ontwerpers met een sterke interesse voor design en landschap. Als team staan zij voor een integrale begeleiding waarin het welbehagen van de klant een zeer belangrijke rol speelt.

Als team gaan ze steeds op zoek naar manieren om de concepten te verfijnen en zo het beste ontwerp voor elke project te bereiken.

Een succesvol project is vaak het resultaat van  goede communicatie en het delen van ideeën doorheen het proces. Een proactieve aanpak is daarbij het uitgangspunt van het gehele team. 

Sofie Walravens | Bestuurder

Sofie Walravens

Architect en interieurvormgever | Bestuurder
+32 472 44 05 40 | sofie@wwarchitecten.be

WALRAVENS WEETS ARCHITECTEN

Thomas Weets

Architect | Bestuurder
+32 477 42 14 76 | thomas@wwarchitecten.be

VACATURES

Junior Architect | Wij zijn op zoek naar een (stagiaire)(interieur)architect(e) met of zonder ervaring.

Senior Architect |Wij zijn op zoek naar een medewerker architect(e) met minimaal 2 jaar ervaring.  

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde teamleden. Spontane sollicitaties zijn steeds welkom. Stuur je portfolio door naar info@wwarchitecten.be of contacteer ons telefonisch.