WALRAVENS WEETS ARCHITECTEN
WW_opening_bewerkt_196_websize_1

Sofie Walravens

Architect en interieurvormgever | Bestuurder

WALRAVENS WEETS ARCHITECTEN

Thomas Weets

Architect | Bestuurder

BUREAU

Walravens Weets architecten is een multidisciplinaire ontwerpstudio gevestigd te Merchtem. Opgericht in 2021 door architecten Sofie Walravens en Thomas Weets.

Als bureau streven zij naar een eenvoudige architectuur met respect voor de omgeving, dit met een sterke visie op detaillering en interieur. Een gebouw of ruimte kan immers niet los van het interieur en zijn omgeving gezien worden. 

Minimalisme gecombineerd met een grote aandacht voor licht, zicht, ruimte en context in samenhang met een rijke invloed aan natuurlijke materialen staan centraal in het ontwerpproces.

Het team ziet iedere opdracht als een intensieve samenwerking waarbij maatwerk en dialoog van het grootste belang zijn. Tijdens het ontwerp wordt met de nodige aandacht voor budget gewerkt naar een maximalisatie van het programma.

Walravens Weets architecten is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle residentiële, interieur-  en retailprojecten. Als team bieden zij een één-op-één begeleiding doorheen het gehele bouwproces. 

VACATURE

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde (stagiair)architecte(s)n. Stuur je portfolio door naar info@wwarchitecten.be of contacteer ons telefonisch.