LOFT T

2021 - Opgeleverd

Merchtem, Belgiƫ

Door enkele doortastte ingrepen werd een toch wel donker appartement omgebouwd tot een zeer open en lichtrijke woonomgeving.

De trappenhal, die centraal in het gebouw is gelegen en grenst aan de nieuwe keuken, werd voorzien van een enorm daklicht. Door een glaspartij tussen keuken en trappenhal, wordt de keuken voorzien van zenitaal licht vanuit de trappenhal.

Raampartijen werden vergroot binnen het bestaand volume. Natuurlijke, warme materialen, die terugkomen in de verschillende vertrekken van het appartement, zorgen voor rust. Elementen, zoals een open haard tussen living en eetruimte zorgen voor verbondenheid en het gevoel van thuiskomen.

Foto's - Studio Vedette

Tekengebied-1-1
Tekengebied-2-1
Tekengebied-9
Tekengebied-4-1
Tekengebied-5-1
Tekengebied-6-1
Tekengebied-7
Tekengebied-8
Tekengebied-3-1